Avast Tukinumeroa Suomi  +358-823711365

avast suomi yhteystiedot


Kuinka poistaa Avast Active Protection käytöstä?
 

 
Kuten ehkä jo tiedätkin, me kaikki olemme nykyään osa planeettaa, jossa jokainen tehtävä suoritetaan tekniikan ja internetin avulla. Koska nämä kaksi elementtiä tarjoavat meille huomattavan määrän mahdollisuuksia, meidän on kätevää saada parhaat hyödyt vastaavasti.

 

Ne voivat kuitenkin myös saada meidät vaarallisiin tilanteisiin, koska järjestelmäsi altistuu viruksille, haittaohjelmille ja hakkereille käyttäessäsi verkkoa. Tällaisina aikoina paras asia, jonka voit tehdä suojataksesi itsesi, on investoida välittömästi sopivaan virustorjuntaohjelmistoon, kuten Avasti. Se on eräänlainen sovellus, jonka avulla voit helposti suojata gadgetejasi kaikin mahdollisin tavoin.

 

Tällä alustalla on myös lisäominaisuuksia, jotka voit tilata, jos haluat parantaa suojaustasoasi kätevästi. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa tietää enemmän tämän sovelluksen toiminnasta Avast tuki tiimin avulla aina kun sinulla on aikaa.

 

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja asentaa tehokas virustorjuntaohjelma, kuten Avast, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

 

Se ei kuitenkaan ole tarpeeksi hyvä syy luovuttaa. Tämä johtuu siitä, että Avast tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

 

Muutakin vaihetta voit käyttää Avast Active Protectionin poistamiseen käytöstä. He ovat:

 

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Avast suojausohjelma valitsemassasi laitteessa
  • Kun pääikkuna avautuu, kirjaudu heti sisään profiiliisi
  • Edessäsi tulee uusi sivu, napauta Asetukset-ruutua
  • Edessäsi on luettelo vaihtoehdoista, valitse Aktiivinen suojaus
  • Sammuta se asianmukaisesti ja tallenna muutokset

 

Soita Avast asiakaspalvelu Suomi numeroon, jos sinulla on lisää kysyttävää tästä ohjelmistosta.

 

Alkuperäinen lähde

 

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka ottaa Avast Active Protection käyttöön?